Interflex kwaliteitsproducten. Buitengewoon goed!

Barrelsauna: Waarom?

Wat is nou het voordeel van een Barrelsauna? Waarom heeft het deze unieke vorm? Alle voordelen, kenmerken en eigenschappen van onze Barrelsauna’s komen in deze blog naar voren!

Barrelsauna: De combinatie tussen stijl en functionaliteit

Unieke vorm; niet zomaar!

Barrelsauna’s hebben een unieke, ronde vorm. Naast dat deze vorm de sauna een unieke uitstraling geeft, heeft het ook een praktische functie. Hierdoor heeft de sauna namelijk geen loze hoeken, waardoor de warmte die gecreëerd wordt beter blijft hangen in de ruimte, beter circuleert en sneller op temperatuur is. Dit scheelt zowel in tijd, als in de portemonnee (energiekosten/stookkosten).

Houtgestookt én elektrisch

Onze Barrelsauna’s zijn zowel met houtgestookte saunakachel als met een elektrische saunakachel verkrijgbaar. De ideale saunatemperatuur ligt tussen de 80 en 90 graden Celsius. Een houtkachel doet daar ca. 30 minuten over, terwijl een elektrische kachel daar iets langer over kan doen; tussen de 30 en 60 minuten. Infrarood barrelsauna’s hebben wij niet in ons assortiment.

Oval sauna

Naast normale barrelsauna’s hebben we ook Oval Barrelsauna’s. Deze hebben de functionele ronde vorm van normale barrelsauna’s, met een iets modernere look.

Interieur Barrelsauna Oval
https://cdn.pannellum.org/2.5/pannellum.htm#panorama=
<iframe width="600" height="400" allowfullscreen style="border-style:none;" src="https://cdn.pannellum.org/2.5/pannellum.htm#panorama=https://work.3d.ee/world/FS43TW5/1/1.jpg"></iframe>