Interflex kwaliteitsproducten. Buitengewoon goed!

Over ons

Interflex Blokhutten uit Lichtenvoorde

De 9 kwaliteitskenmerken van Interflex

  1. Best verkrijgbare prijs/kwaliteit verhouding in de markt
  2. Blanke en geïmpregneerde blokhutten veelal uit voorraad
  3. Marktleider en specialist in gecoate blokhutten (in kleur)
  4. Meest innovatieve speler op de markt in zowel model als in uitvoering
  5. Meer dan 20 jaar ervaring in het produceren en leveren van blokhutten
  6. Eén van de grootste Europese leveranciers van maatwerk
  7. Wij werken uitsluitend met gespecialiseerde en erkende dealers
  8. Al meer dan 70 jaar zijn wij een echt familiebedrijf
  9. Van ons kun je betrouwbare en Achterhoekse nuchterheid verwachten
Kantoorpand Interflex
Magazijn Interflex

Geschiedenis

De heer Carel van Ooijen (oprichter van Interflex) kwam in het midden van de jaren 70 in contact met een bedrijf in Arnhem genaamd PEJA. Zij deden het verzoek aan de heer van Ooijen om een prijsopgave te maken voor het aanbrengen van sandwich panelen om de bestaande wanden van de opslaghallen van PEJA in Arnhem.

De enige restrictie was dat Van Ooijen de panelen diende te betrekken van een relatie van PEJA in de DDR, aldus geschiedde en de eerste reis naar de DDR om de productie te controleren was een feit.

Tijdens een beursbezoek in Leipzig ontmoette Dhr. van Ooijen een Poolse ondernemer uit Warschau, hij verzorgde de verkoop van aan staal gerelateerde machines voor een bedrijf uit Oostenrijk.  Hij wist van Ooijen al snel te overtuigen van de betere kwaliteit van de Sandwich panelen in Polen, waarop een reis naar Polen ook al snel een feit was. Daar werd hij warm ontvangen door de Poolse ondernemer, een levenslange vriendschap was ontstaan.

Met de geweldige ondernemersgeest van de heer van Ooijen en met hulp van zijn nieuw verworven vriend werd in het centrum van Poznan aan Place Wolnosch een kantoorpand gehuurd voor de duur van 5 jaar voor een bedrag van zegge en schrijven 1 kopieermachine. Toen bleek dat de zaken in Polen goede mogelijkheden boden werd midden jaren 80 een boerderij aangekocht met bijbehorende grond erom heen, te voldoen in zloty’s. Door de inflatie waren het enkele koffers met zloty’s, bij de notaris was er een middag voor nodig om het bedrag te tellen.

Geschiedenis Interflex Blokhutten

Na de nodige renovaties is men begonnen met een dealerschap van garagedeuren voor een Duits bedrijf, er werden mensen aangetrokken die reeds bekend waren bij de heer van Ooijen via de bestaande connecties in Polen.

Op 1 van de vele beurzen die werden bezocht in Polen ontmoette van Ooijen een producent van tuinschermen en overig tuinhout. Na de marktvraag onderzocht te hebben in Nederland werden de eerste vrachten al snel geïmporteerd.

Tot op de dag van vandaag wordt er nog samengewerkt met de producent uit Estland, welke zich altijd als een betrouwbare en kwalitatief goede producent heeft bewezen.

Daar stilzitten geen optie is, zijn we nu samen met de producent zo ver door ontwikkelt dat we inmiddels ook de mogelijkheid hebben om grote houten woningen en maatwerk te leveren. Daarnaast blijven de “gewone” tuinhuizen een vast product, inmiddels leverbaar van onbehandeld hout tot compleet gecoat, klaar om opgebouwd te worden!

Deskundig advies Interflex
Snelle levering Interflex

Garagedeuren

Naast kwaliteitsproducten voor in de tuin, bieden wij ook kwaliteitsvolle garagedeuren uit eigen productie! Neem een kijkje in ons assortiment garagedeuren.