Interflex kwaliteitsproducten. Buitengewoon goed!

Op bezoek bij…: Interflex-klant Leo van Zitteren

Begin dit jaar heeft Leo, samen met zijn vrouw, de keuze gemaakt voor een Interflex blokhut. Ze zochten een echte toevoeging voor het huis, waar ze konden geniet van hun vrije tijd en een heerlijk glas wijn.

Wij zijn op bezoek gegaan bij Leo, om te praten over zijn ervaringen met Interflex, zijn nieuwe blokhut en het verkoopproces.

Naar eigen wens

‘Wij hebben altijd al een tuinhuis gehad sinds we in dit huis wonen. Hiervoor hadden we een klein model tuinhuis. Deze was echter flink versleten’, vertelt Leo. ‘We wilden graag iets aparts, dat we echt helemaal naar wens konden laten maken, helemaal passend bij onze tuin. Via een vriend van ons kwamen we bij een dealer van Interflex terecht.

We planden een afspraak in en na 5 minuten de Interflex brochure doorgekeken te hebben, waren we eigenlijk al meteen verkocht! We hebben toen onze plannen met de dealer doorgenomen, en de blokhut diezelfde middag meteen besteld’.

.

En… tevreden?

‘Vanuit ons huis kijken we iedere dag op onze tuin en dus op onze blokhut. Deze speelt een grote rol in het tuinbeeld. We kunnen er ’s avond heerlijk beschut zitten en op zomeravonden genieten van een barbecue en een mooie wijn.

Zoals je wellicht kunt zien ben ik een enorme wijnliefhebber. Ik geniet er nu extra van, wanneer ik zo in mijn eigen tuin bij mijn eigen tuinhuis zit, in de buitenlucht. We zijn dan ook erg blij met onze keuze. Het is een complete blokhut, waarbij we ook geen last hebben van regenpijpen of iets dergelijks. Daarnaast heeft deze blokhut mooie verhoudingen én biedt het een aparte bergruimte voor rommel die je niet in het zicht wil hebben.

.

Een extra huisnummer

‘We hebben een huisnummer op onze blokhut gezet om aan te geven dat het echt bij ons huis hoort. Het begon ooit als een grapje, waarbij ik onze kinderen vertelde dat als we ooit ruzie zouden krijgen binnen het gezin, er altijd ruimte genoeg zou zijn om te wonen in onze tuin!’.