Interflex kwaliteitsproducten. Buitengewoon goed!

Ramen & Deuren

Onze Ramen & Deuren

Ook in onze ramen en deuren staan wij voor kwaliteit. Dit komt onder andere naar voren in de grootte en de afwerking van onze ramen en deuren. In ons assortiment onderscheiden wij 4 categorieën ramen en deuren:

De Basic kwaliteit ramen en deuren zijn van een prima kwaliteit, voorzien van helder enkelglas en met een deurbladdikte van 41mm. Deze ramen en deuren zijn bedoeld voor onze 28- en 40mm modellen.

De Basic+ kwaliteit ramen en deuren doen daar nog een schepje bovenop. Deze zijn voorzien van 18mm dik dubbel isolatieglas en is tevens voorzien van omlopende afdichtende tochtstrip. Deze ramen en deuren zijn bedoeld voor de modellen in 50-, 70- en 94mm wanddikte.

Onze Premium kwaliteit ramen en deuren zijn van woonhuiskwaliteit. Dit wil zeggen dat er isolatieglas in zit, 5-puntsvergrendeling, een deurblad dikte van 68mm en voorzien van dubbele rubberen tochtstrippen. Deze ramen en deuren zijn perfect voor (op maat gemaakte) chalets. Ze zijn voorzien van 24mm dik dubbel isolatieglas, extra tochtstrip, zwaar en luxe beslag en van gelamineerd hout. 

De Deluxe kwaliteit ramen en deuren zitten tussen de Basic(+) en de Premium kwaliteit ramen en deuren in. Deze ramen en deuren zijn ook voorzien van isolatieglas, maar hebben een 3-puntsvergrendeling. Het is echt een perfecte tussenvariant tussen de Basic(+) en de Premium kwaliteit ramen en deuren. Met onder meer een deurbladdikte van 51mm zijn deze nog steeds van een meer dan uitstekende kwaliteit.

Alle ramen en deuren binnen ons assortiment zijn inclusief beslag en kunnen ook separaat besteld worden. Naast onze standaard ramen en deuren, is het ook mogelijk om bij ons ramen en deuren op maat te laten maken. Voor ons complete assortiment aan ramen en deuren, zie de Interflex catalogus.