Interflex kwaliteitsproducten. Buitengewoon goed!

Accessoires

Ter aanvulling van onze producten, hebben wij een divers aanbod aan accessoires en extra’s. Met deze accessoires kunt u uw product helemaal af maken. Denk hierbij aan:

Houten vloer/fundament

Een houten vloer/fundament bestaat uit vloerplanken, geïmpregneerde fundamentbalken en afwerklijsten. Bij 28mm en 40mm wanddikte zijn de vloerplanken 20mm dik en bij 50mm wanddikte of dikker zijn de vloerplanken 26mm dik. Ook is het mogelijk je vloer/fundament te impregneren en te isoleren. Met een vloer/fundament maak jij je blokhut helemaal af!

Impregneren en Coating

Bij het samenstellen van je blokhut komt de keuze voor impregneren en kleurkeuze aan coating van je blokhut ook aan bod. Zo kun je kiezen uit een divers kleurenpallet en zijn er meerdere opties om je blokhut te beschermen. Lees hier meer over het impregneren en coaten van je blokhut.

Coating remmers

Daktrimmen

Met de aluminium daktrimmen geef je jouw blokhut met platdak een extra strakke en moderne uitstraling!

Luiken voor ramen en deuren

Luiken voor je ramen en deuren stralen net dat extra beetje luxe uit. Daarnaast hebben ze natuurlijk ook nog praktisch nut, zo houden ze onder meer de warmte en licht buiten tijdens zonnige dagen en bieden ze extra bescherming! Lees hier meer over onze ramen en deuren.

Verschillende soorten dakbedekking (ook in verschillende kleuren)

Voor onze blokhutten hebben we verschillende soorten dakbedekking. Klik hier voor meer informatie over onze dakbedekkingen en de verschillende opties per daktypen.

Hardhouten schuifpuien & glazen schuifwanden

Glazen schuifwanden geven je blokhut meerdere opties. Naast een stukje afscherming, geeft het een moderne uitstraling en kan er een sfeervolle zitruimte gecreëerd worden onder een overkapping bijvoorbeeld. Lees meer over onze glazen schuifwanden.

Dakgoten

We hebben 2 standaardkleuren voor onze PVC-dakgootsets in ons assortiment: Grijs (15cm brede goot) en Bruin (10cm brede goot). Hiermee zorg je voor goede afvoer van het water bij je blokhut!

Afwateringsbalken

Om je blokhut te beschermen tegen waterschade maak je gebruik van afwateringsbalken onder je blokhut. Deze zijn verkrijgbaar in geïmpregneerd vuren hardhout, of tropisch vurenhout.

Afdekkap

Met een afdekkap voorzie je jouw blokhut van een extra mooi en klassiek aanzicht. Onze afdekkappen zijn geschikt voor alle puntdaken en van uitstekende kwaliteit.

Ventilatierooster

De ventilatieroosters zorgen voor de benodigde ventilatie in je blokhut en bestaan uit 2 delen. Het binnenrooster is afsluitbaar en gemaakt van kunststof. Het buitenrooster is een vast paneel en gemaakt van aluminium. Deze roosters zijn geschikt voor al onze modellen.

Stormverankeringsset

Wanneer je blokhut geplaatst wordt in een gebied waar deze veel wind kan vangen. is het verstandig om gebruik te maken van een Stormverankeringsset. Deze set dient bevestigd te worden aan de binnenzijde van de blokhut en is separaat bij te bestellen bij je blokhut.